Dobrodošli na

MONTEMAX KLIMATIZACIJA

PODGORICA

Odgovornost, profesionalnost i stručnost u svim zahtjevima savremenog tržišta.

Čišćenje i dezinfekcija

Servis

Montaža

Klimatizacija

TOPLOTNE PUMPE

Toplotne pumpe su uređaji koji prenose toplotu s jednog mjesta na drugo koristeći mali izvor električne energije. Najčešće se koriste za grijanje ili hlađenje prostora, ali se mogu koristiti i za grijanje vode za domaćinstva, poslovne sisteme, industriju ili bazene.

Toplotne pumpe koriste energiju iz spoljnjeg okruženja, poput zemlje, vazduh ili vode, za prenos toplote u željeni prostor. Kada se koriste za grijanje, toplotne pumpe prenose toplotu iz spoljnog okruženja u unutrašnji prostor, a kada se koriste za hlađenje prenose toplinu iz unutrašnjeg prostora u spoljno okruženje.

 

Toplotne pumpe su energetski efikasne jer troše manje energije od tradicionalnih sistema grijanja i hlađenja, kao što su peći na fosilna goriva, električnih grijalica i sl. Zato se često koriste u kućama i zgradama koje žele smanjiti potrošnja  energije i zagadjenje vazduha.

Osim toga, toplotne pumpe su obično tihe, ne zatijevaju veliko održavanje i ekonomične su, što ih čini popularnim izborom za domove i preduzeća.

MONTEMAX KLIMATIZACIJA

Miroslav Miki Savović

Savović doo

Belvederska 53, Podgorica, Crna Gora

067 50 60 47

office@montemaxklime.com

www.montemaxklime.com

Klimatizacija

Single split

Multi split

VRV sistemi

Toplotne pumpe

Usluge

 

Čišćenje i dezinfekcija

Montaža

Servis

KORISNI SAVJETI

Ukoliko u vezi klimatizacije želite da pročitate koristan savjet, na pravom ste mjestu.