Dobrodošli na

MONTEMAX KLIMATIZACIJA

PODGORICA

Odgovornost, profesionalnost i stručnost u svim zahtjevima savremenog tržišta.

Čišćenje i dezinfekcija

Servis

Montaža

Klimatizacija

SINGL SPLIT

Single-split klima uređaji su tip klima uređaja koji se sastoji od jedne unutrašnje i jedne spoljne jedinice. Ovi uređaji se najčešće koriste za hlađenje ili grijanje jedne prostorije ili manje zone u zgradama.

Single-split klima uređaji se najčešće ugrađuju u stambene objekte, kao što su kuće ili stanovi, gdje postoji potreba za klimatizacijom samo jedne prostorije ili manjeg dijela stana. Ovi uređaji se često koriste i u manjim poslovnim zgradama, kao što su kancelarije, prodavnice ili restorani, gde postoji potreba za klimatizacijom samo jednog prostora.

 

Jedna od glavnih prednosti single-split klima uređaja je jednostavnost ugradnje i korištenja. Ovi uređaji se obično vrlo lako instaliraju i ne zahtijevaju puno prostora za postavljanje spoljne jedinice. Oni su takođe relativno jeftiniji od drugih tipova klima uređaja, što ih čini popularnim izborom za manje prostore ili one sa ograničenim budžetom.

 

Ovi klima uređaji takođe mogu pružiti visok nivo udobnosti za korisnike, sa preciznom kontrolom temperature i vlažnosti i mogućnošću filtriranja vazduha.

MONTEMAX KLIMATIZACIJA

Miroslav Miki Savović

Savović doo

Belvederska 53, Podgorica, Crna Gora

067 50 60 47

office@montemaxklime.com

www.montemaxklime.com

Klimatizacija

Single split

Multi split

VRV sistemi

Toplotne pumpe

Usluge

 

Čišćenje i dezinfekcija

Montaža

Servis

KORISNI SAVJETI

Ukoliko u vezi klimatizacije želite da pročitate koristan savjet, na pravom ste mjestu.