Dobrodošli na

MONTEMAX KLIMATIZACIJA

PODGORICA

Odgovornost, profesionalnost i stručnost u svim zahtjevima savremenog tržišta.

Čišćenje i dezinfekcija

Servis

Montaža

Klimatizacija

MULTI SPLIT

Multi-split sistemi su tip klima uređaja koji koristi jedan spoljni  kompresor povezan s više unutrašnjih jedinica. Ovi sistemi omogućavaju kontrolu temperature u više prostorija ili zona u zgradi, što ih čini popularnim izborom za različite tipove stambenih i poslovnih zgrada.

Multi-split sistemi se često koriste u kućama i stanovima gdje postoji potreba za hlađenjem ili grijanjem nekoliko prostorija. Unutarnje jedinice se mogu ugraditi u različite prostorije, kao što su spavaće sobe, dnevne sobe ili kuhinje, a svaka unutarnja jedinica se može samostalno kontrolisati, omogućavajući podešavanje temperature prema potrebama svake prostorije.

Ovi sistemi se takođe često koriste u poslovnim zgradama, kao što su kancelarije, prodavnice ili restorani, gde postoji potreba za klimatizacijom nekoliko prostorija ili zona. Multi-split sistemi su fleksibilni i mogu se prilagoditi različitim tipovima zgrada i potrebama korisnika.

Razlika u odnosu na single split instalacije je sto ovdje sa jednom spoljnom jedinicom montiramo više unutrašnjih. Negdje ni nema prostora za više spoljnih jedinica pa je mnogima multi split jedino rješenje za grijanje i hladjenje prostora.

Neke od glavnih prednosti multi-split sistema uključuju jednostavnost instalacije, fleksibilnost u upravljanju temperaturom, energetsku efikasnost, tih rad i mogućnost kontrole temperature u više prostorija ili zona.

Zbog toga se multi-split sistemi često koriste u različitim tipovima zgrada, uključujući stambene zgrade, poslovne zgrade, restorane, prodavnice i druge tipove zgrada koje zahtijevaju klimatizaciju u više prostorija.

MONTEMAX KLIMATIZACIJA

Miroslav Miki Savović

Savović doo

Belvederska 53, Podgorica, Crna Gora

067 50 60 47

office@montemaxklime.com

www.montemaxklime.com

Klimatizacija

Single split

Multi split

VRV sistemi

Toplotne pumpe

Usluge

 

Čišćenje i dezinfekcija

Montaža

Servis

KORISNI SAVJETI

Ukoliko u vezi klimatizacije želite da pročitate koristan savjet, na pravom ste mjestu.