PROIZVODI

Zidne jedinice  su idealne za manje prostorije kao sto su dnevne sobe i spavace sobe, trpezarije, kancelarije i sl.


Parapetne jedinice  su elegantne i gotovo necujne. Ove jedinice se lako montiraju, servisiraju, lako zagrijavju proctor zbog cirkulacije vazduha od poda prema plafonu, a isto tako rashladjuju.


Kasetne jedinice su uredjaji koji su namijenjeni za bolje rashladjivnje prostora sa  cetvoro smjernim izduvima uz minimalnu buku,u spustenim plafonima uz mogucnost spajanja na svjezi vazduh i distribuciju u prostoru.
 

Ugradne jedinice su pogodno rjesenje u pogledu zauzimanja prostora za sve prostorije sa spustenim plafonima, ne narusavaju prostor  i ostavljaju mjesta za dekorativne svrhe i spajanje na ventilacije sa svjezim vazduhom.

Multi sistemi su visenamjenske spoljasnje jedinice sa dvije do devet unutrasnjih jedinica, u zavisnosti od broja unutrasnjih jedinica, a kapaciteta su do 15kw.

Vrv sistemi namijenjeni su za poslovne objekte, hotele, kafice, retorane... uz mogucnost kacenja od 5 pa do 50 unutrasnjih jedinica od 15kw do 125kw uz jedan centralni razvod freonske instalacije sa mogucnoscu visinske razlike do 50m i duzine cjevovoda do1500m.